Om 2g-erhvervssalg

”Sådan begyndte det hele!”

Efter 20 år i restaurationsbranchen, og med uddannelse som tjener, kok og sommelier, og 15 år som selvstændig, hvoraf 2 år var som rådgiver for ”1. gangs” købere, lejere eller forpagtere af virksomheder i restaurationsbranchen, og med speciale i økonomi, alkoholbevilling og forhandlinger, valgte jeg at afvikle mine sidste forretninger i 2018.

Herefter tog jeg beslutning om at tage uddannelsen som finansøkonom. Da jeg sideløbende med mit studie, havde job som erhvervsmægler med speciale i restaurationsbranchen, fik jeg her mulighed for at bygge noget op, som jeg senere kunne få gavn af.
Med ovenstående som fundament, og mit eget netværk, startede jeg i 2019, 2G-Erhvervssalg.!

2G-Erhvervssalg er i stigende vækst!! Og med teoretisk baggrund inden for erhvervsjura, finansiel rådgivning, branchekendskab, bevillingsansøgning, budgettering, vurdering og markedsføring, så er intet for stort eller for småt. Vi er kompetente på alle parametre. Vores vigtigste mål er, at lave en god handel for begge parter.!

Så hvis du skal købe eller sælge på en effektiv måde, så er det os du skal ringe til. Vi har det der skal til.:

Køb

Vi hjælper dig gerne med at finde din drømme forretning.

Salg

Vi hjælper dig med at sælge din forretning hurtigt og effektivt.

En god start

Vi rådgiver og hjælper med økonomi, finansiering, budgettering, bevilling og sikkerhed.

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde

Kontakt os