ADAMEX

Sadelmagerporten 4, 2650 Hvidovre

Showroom / Webshop inkl. varelager. Pris : KUN 225.000,- perfekt til nye mødre..!

Her får du muligheden for, at overtage en velkørende forretning, med salg af Barnevogne som du selv kan designe. Eller blot købe en af de eksisterende modeller. Forretningen består af et flot showroom som ligger i Hvidovre, og en køreklar Webshop med tilhørende varelager.
Skulle du have en ide til salg af andre koncepter, hvor du står og mangler en Webshop og et showroom, så er det også muligt. Her kan med fordel suppleres med salg af f.eks andet babyudstyr, børnetøj osv.
Både pris og husleje er meget overskueligt, som kom gerne med din egen ide, eller tá den som den er. Du bestemmer.!

Derfor er den interessant..!!

  • Pris: 225.000,-
  • Husleje: 8.000,- inkl. moms, forbrug OG el
  • Koncept: Showroom, Engrossalg m.m.
  • Åbningstid: Efter behov, og lejekontraktens bestemmelser

Overskrift her

Adresse her

Underoverskrift her til lidt mere info med pris osv.

Lorem ipsum dolor sit amet. Ut molestias consequuntur ut minus Quis ad repellat sequi ea recusandae illum et expedita aliquam ut inventore ipsam non quia cupiditate? Ut libero architecto aut sunt sunt est reprehenderit adipisci est natus aperiam in deserunt exercitationem et perferendis voluptate aut voluptas ratione.

Nam vero labore et iure impedit sit nihil natus vel dolores adipisci. Ut esse neque quo numquam numquam ut eveniet debitis. Sed exercitationem veritatis sit asperiores facere sed autem quia ut eligendi rerum. Non labore consectetur sed modi voluptatem et sequi necessitatibus id laudantium quaerat aut illum architecto hic veritatis aperiam et eius inventore.

Derfor er den interessant..!!

  • Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3
  • Punkt 4
  • Punkt 5 osv.

Har du brug for hjælp?

Vi er med dig fra start til slut, hvad enten du skal købe eller sælge. Og måske er det første gang du skal købe eller sælge din forretning? For os er det vigtigt med en god service, og at du er tryg hele vejen igennem processen. Dialog og god service er et must hos 2g-erhvervssalg. Med baggrund som finansøkonom, og 20 års branche erfaring, har vi kompetencer til at sikre, at du kommer godt videre. Hos 2g-erhvervssalg er det dig der er i centrum! Og vi har aldrig for travlt til at lytte, og til at lave: “En god handel”..!!

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde

Kontakt os